To sekunder i Byron Hemmings' liv

Vis stort billede
To sekunder i Byron Hemmings' liv

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I 1972 blev der lagt to sekunder til tiden for at skabe balance mellem faktisk tid og jordens bevægelse, men hvad har det af konsekvenser for vores liv? Byron Hemming er et følsomt, fantasifuldt barn, som bliver oprigtigt bekymret, da hans bedste ven fortæller ham, at der skal lægges to sekunder oveni tiden, og det er med god grund, for da Byrons mor er ved at komme for sent til at aflevere børnene i skole, træffer hun et skæbnesvangert valg, som får katastrofale konsekvenser for Byron. Hans perfekte liv er ødelagt. Var det de to ekstra sekunders skyld?

Parallelt med Byrons historie hører vi om Jim, som har OCD, bor i sin bil og er afrydder i cafeen i det lokale supermarked. Sådan har han levet siden lukningen af det psykiatriske opholdsted, han ellers boede på, men hans liv er ved at ændre sig til det bedre, for han har mødt en kvinde, som ser ud til at forstå og holde af ham.

De to skæbner fortælles langsomt ind i hinanden, og bogen handler om at være alt andet end perfekt. Rachel Joyce beskriver sine personer med alle deres fejl og mangler med stor ømhed og empati.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rachel Joyce
Sideantal: 362
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 161 mm
Højde: 233 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 767 g
Udgivelsesdato: 11 Feb 2015
Oplagsdato: 11 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711408056

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

To sekunder i Byron Hemmings' liv Lindhardt Og Ringhof