Timet og tilrettelagt - om kunsten at vedligeholde

Vis stort billede
Timet og tilrettelagt - om kunsten at vedligeholde

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvad gør man, når chefen pludselig kræver mere effektivitet i værkstedsafdelingen, men det samtidig er udelukket at ansætte flere folk? Det bliver maskinmesteren Kim Holst nødt til at finde brugbare svar på i bogen Timet og tilrettelagt, som på unik vis blander teorier om produktions-verdenen sammen med en god fortælling.

Der findes mange gode bøger om vedligehold og ledelse, men der findes ikke mange bøger, der fortæller om, hvordan teorien omsættes til praksis. Og da slet ikke i romanform. Det gør Timet og tilrettelagt - om kunsten at vedligeholde. I bogen følger man den unge maskinmester Kim Holsts karriere i den danske produktionsvirksomhed HPE, som fra dag ét kræver, at håndværkerne med Kim Holst i spidsen skal løse mange flere opgaver - men uden flere hænder.

Timet og tilrettelagt er skrevet af Tom Svantesson , som er leder af konsulentvirksomheden TSMC og en af de førende europæiske eksperter inden for vedligehold. Erfaringerne fra hans 30-årige karriere serveres forståeligt og pædagogisk igennem hele bogen, der er et stilstudie i, hvad der ligger bag begrebet planlægning.

Timet og tilrettelagt er et godt eksempel på, at faglitteratur sagtens kan pakkes flot og lettilgængeligt ind, når budskabet serveres af en rendyrket ekspert på området. Og bogen er et oplagt bud på gaven til den selvstændige, erhvervsmanden og den teknisk interesserede, som ved, at der findes mennesker bag både teknik og teori.

Eksempler, skemaer og metoder kan downloades fra bogens hjemmeside.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tom Svantesson
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Siesta
Bredde: 150 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 417 g
Udgivelsesdato: 09 Dec 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792539007

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Timet og tilrettelagt - om kunsten at vedligeholde Siesta