Tilstandsrapport

Reduced price!
Vis stort billede
Tilstandsrapport

207,96 kr

-20%

259,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Tilstandsrapport er en satirisk, realistisk roman om tilstandene i en østjysk udkant. Egnen er præget af stilstand, og H.H. Hvidholt er blevet afskediget. Han har svært ved at finde et nyt job og svært ved at finde en ny kvinde.
Fra sit skattely i Schweiz dukker den veltalende direktør Lübeck op med et projekt, han agter at oprette et golf- og feriecenter i en nærliggende grusgrav. Politikerne er begejstrede, men i bagbutikken på Carls camping sidder Carl, Hvidholt og Storm, De lader sig ikke rive med af euforien.
Det lykkes ikke Hvidholt at finde den rigtige kvinde - men det lykkes den rigtige kvinde at finde Hvidholt; imidlertid bringer ledigheden ham i uføre, og han finder en elegant, men særegen løsning på sine økonomiske problemer. Og alt imens lader egnen sig, længe før landbrugspakken, indhylle i en liberal stank af slam og gylle.
TILSTANDSRAPPORT er en bredspektret beretning fra en dansk udkant, og de er her alle - virkelighedsfjerne politikere, smarte direktører, den udygtige erhvervschef og den jordbundne landstryger.
 Og Dragsøpigerne, ikke at forglemme, den eneste erhvervsvirksomhed der klarer sig helt uden offentlige tilskud.… Knud Simonsens roman er en opdatering af den danske folkesjæl.
Knud Simonsens roman er både rå og usødet. Det vil ikke være helt urimeligt at bringe Hans Scherfig i venlig erindring. Knud Simonsens foregående romaner, bl.a. Vestkystbunker, Brunkul og Stenbo har alle opnået status som bestsellere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Knud Simonsen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 21 Mar 2016
Oplagsdato: 21 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770704755

Sprog

Dansk