Tillykke med fødselsdagen

Vis stort billede
Tillykke med fødselsdagen

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Valerie Wyatt har udadtil et perfekt liv. Hun bor i en fantastisk penthouselejlighed på Fifth Avenue og har et populært ugentlige tv-show. Men hun er ikke lykkelig, for selv om hun har gode gener, er aktiv og også gerne benytter sig af Botox, så kan hun ikke komme udenom, at dåbsattesten snart afslører, at hun er 60.

Valeries datter April ejer en restaurant i New York, og det tager al hendes opmærksomhed og energi. Hun har slet ikke tid til at stifte familie, men derfor svier erkendelsen af, at hun mangler en mand i sit liv alligevel lidt, da hun fylder 30 år.

Jack Adams har trukket sig tilbage som professionel idrætsudøver og er nu den mest karismatiske sportsvært på tv. Han har absolut ikke problemer med at skaffe dates, men da han vågner op på sin 50-års fødselsdag med voldsomme rygsmerter, føler han pludselig alderen trykke.

Fælles for de tre er, at de har fødselsdag samme dag – 1. november – og står overfor en række skelsættende og overraskende begivenheder, som vil tvinge dem til at se tilværelsen i et nyt lys, prioritere anderledes og måske finde kærligheden ...

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Danielle Steel
Sideantal: 304
Sprog: Dansk
Originaltitel: Happy Birthday
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 141 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 469 g
Udgivelsesdato: 03 May 2012
Oplagsdato: 03 May 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711391280

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Tillykke med fødselsdagen Lindhardt Og Ringhof