Til alle slags fest

Vis stort billede Tilføj
Til alle slags fest

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hannah synger i et partyband sammen med Henning og Claus. De spiller til alle slags fester og stiller op til lidt af hvert. Hannah vandt et tv-talentshow som 16-årig, og her ti år senere venter hun på en måde stadig på den pladekontrakt, hun blev lovet. Imens snegler livet sig forbi – med mormor, som hun voksede op hos, sanglærerinden Elsa, tandlægebesøg og ikke mindst alle de yogatimer, man bliver nødt til at gå til, når man ikke rigtig kan finde andet at fylde hverdagen med.

Ole var som ung en lovende heavy metal-guitarist, efter at han vel at mærke havde brudt med både forældre og frikirke, var stukket af hjemmefra og flyttet ind hos vennen Kevin. Nu er han – mange år senere – tilbage i folden, gift med skønne Inge Helene, har to unger og er igen involveret i menigheden. Alt i alt er han vendt tilbage til sine rødder, og han er stadig småmusiker, når han får lov af konen.

Både Hannah og Ole opdager, at de er kørt fast et sted i livet, hvor drømmen om det store gennembrud spærrer for udsynet. Og for glæden.

Dette er en roman om søgende, sultne hjerter, der finder hinanden, selv om de slet, slet ikke skal!

Ulla Taylor er født i 1968 i den lille by Nødebo ved Esrum Sø. Hun debuterede i 2004 med den meget roste roman Dametur og har siden skrevet flere romaner og en ungdomsbog. Hendes romaner er tidligere udgivet i Holland, Tyskland og Norge.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ulla Taylor
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Udgivelsesdato: 06 Apr 2016
Oplagsdato: 06 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711610565

Sprog

Dansk

Til alle slags fest Lindhardt Og Ringhof