Tigerhuset

Vis stort billede
Tigerhuset

50,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Tigerhuset er en mørk, dragende fortælling om lidenskab, bedrag og foruroligende skæbner, fortalt af fem familiemedlemmer over tredive år - fra de håbefulde efterkrigsår og op til 1960`ernes idealistiske USA.

Hver sommer siden de var børn, har Nick og Helena været sammen i Tigerhuset på Martha`s Vineyard. Verden er langsomt ved at normalisere sig efter 2. verdenskrig og står fristende åben for de to unge kusiner. Helena skal til Hollywood og giftes, og Nick skal genforenes med sin mand, Hughes, som er vendt hjem fra krigen. Men intet bliver som de håbede - slet ikke deres ægteskab.

En ferie i slutningen af 1950`erne gør Nick og Helena børn, Daisy og Ed et makabert fund ved Tigerhuset, og familiens skrøbelige facade af endeløse cocktailfester og jazzmusik afløses af ødelæggende hemmeligheder, der kommer frit frem i sommerheden.

Om forfatteren

Liza Klaussmann har arbejdet som journalist for The New York Times i over ti år. Hun er uddannet i creative writing fra Barnard College og fra Royal Holloway i London, hvor hun nu bor. Hun er tip-tip-oldebarn af Herman Melville.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Liza Klaussmann
Sideantal: 368
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 156 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 610 g
Udgivelsesdato: 19 Aug 2012
Oplagsdato: 19 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740003772

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk