Tidens kløft

Vis stort billede
Tidens kløft

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

London. England. I finanskrisens kølvand. Den ukuelige og magtfulde investeringsrådgiver Leo er overbevist om, at hans gravide kone, MiMi, bedrager ham med hans barndomsven, Xeno, og at det ufødte barn ikke er hans. Da pigen Perdita kommer til verden, får Leo i blindt raseri og sygelig jalousi sin nyfødte datter sendt væk over Atlanten. Her bliver hun fundet af barpianisten Shep og vokser op hos ham i de amerikanske sydstater.

New Bohemia. Amerika. Sytten år senere. Perdita er ved at forelske sig i en ung mand, men der er meget, de ikke ved om hinanden og sig selv. Sammen sætter de sig for at løse mysteriet om Perditas oprindelse og læge gamle sår. Men kan det, man én gang har tabt, vindes tilbage, og kan tilgivelse bygge bro over tidens kløft?

TIDENS KLØFT, Jeanette Wintersons version af William Shakespeares Vintereventyret , er en fortælling om jalousiens altopslugende magt og den dybe længsel efter at råde bod på fortidens fejltrin.

”VINTEREVENTYRET, Shakespeares sene skuespil om tid og tilgivelse, fornyes og aktualiseres mesterligt af britiske Jeanette Winterson. Finalen er ligefrem genial. (…) Den prisbelønnede forfatter gør det mesterligt. (…) Winterston smadrer simpelthen igennem sin egen prosa og tvinger læseren med ind på papiret. Psykologisk indsigtsfuldt. Brutalt. Men samtidig genialt. Lidt ligesom Shakespeare.” Weekendavisen

”Det ambitiøse projekt med moderne genskrivninger af Shakespeare-dramaer kunne næsten ikke indledes bedre. Jeanette Winterson løser opgaven til UG.” Jyllandsposten, 6 ud af 6 stjerner ★ ★ ★ ★ ★★

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jeanette Winterson
Sideantal: 305
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Matthew Broughton
Originaltitel: The gap of time
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Marianne Børch
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Modtryk
Bredde: 150 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 571 g
Udgivelsesdato: 02 Jun 2016
Oplagsdato: 02 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771465181

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk