Tavshedens smerte

Vis stort billede
Tavshedens smerte

100,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Dette er en højaktuel debutroman, som har vakt opsigt verden over med sin eksplosive og rørende beretning om en amerikansk/muslimsk familie i et USA før 9/11 og deres kamp for at høre til. Om at stå med et ben i hver kultur, den muslimske og den vestlige, og hvor stort et behov mennesket har for at høre til.

10-årige Hayat Shah er dybt fascineret af Mina, moderens smukke og troende veninde. Hun er en legende i familien, og da Mina kommer til USA for at bo hos dem, bliver Hayat henrykt. Hayats far deler ikke drengens begejstring. Han havde gode grunde til at lægge den fundamentalistiske verden i Pakistan bag sig.

Men Minas indflydelse på den hidtil ellers så triste familie er magisk. Hun indvier Hayat i Koranens skønhed og styrke, og drengen bliver som forvandlet. Imidlertid finder Mina sin egen lykke et uventet sted, og det får Hayats lille glød af jalousi til at blusse op til et flammende bål opildnet af det omkringliggende samfunds antisemitisme. Og Hayat handler – med helt katastrofale følger for de mennesker, han elsker.

Som bonusinfo kan vi fortælle, at The Oprah Magazine anmelder bogen i januar, og Oprah.com bringer ligeledes bogens første kapitel, hvor 200.000 læsere får mulighed for at få et kig ind i Tavshedens smerte før udgivelsen.

Om forfatteren:

Ayad Akhtar er født i Milwaukee, USA, af pakistanske forældre. Han er uddannet fra Brown University i teatervidenskab og har yderligere en filminstruktøruddannelse fra Columbia University. Han har skrevet talrige prisvindende filmmanuskripter. Tavshedens smerte , som er hans første roman, er solgt til en række lande og udkommer i Danmark som det eneste andet land på samme dag som i USA: den 9. januar.

Læs evt. mere på //ayadakhtar.com/main.html

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ayad Akhtar
Sideantal: 356
Sprog: Dansk
Originaltitel: American Dervish
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 150 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 692 g
Udgivelsesdato: 08 Jan 2012
Oplagsdato: 08 Jan 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740001051

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Tavshedens smerte Politikens Forlag