Tåge over Darjeeling

Vis stort billede
Tåge over Darjeeling

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Göran Borg er tilbage i Sverige. Efter den skelsættende rejse til Indien og forelskelsen i den meget smukke – men også meget gifte – skønheds­salonmanager Preeti Malhotra er han tilbage i sin gamle tristhed. Konen gik for snart ti år siden, og børnene behøver ham ikke længere. Selv hans psykolog tvivler på ham. Eneste lyspunkt er en øl i ny og næ med kammeraterne og måske en fodboldkamp. 

Men så dukker der en mulighed op. Hans bedste ven, den optimistiske og livsglade tekstileksportør Yogendra Singh Thakur, kaldet Yogi, skal giftes. Göran bestemmer sig til at tage til Indien og hjælpe ham med forberedelserne til bryllupsfesten. Vel ­ankommet går alt galt, og Göran og Yogi trækkes ind i skumle affærer, som tvinger dem ud på en dramatisk rejse.

TÅGE OVER DARJEELING er en underholdende og eventyrlig roman om loyalitet og venskab – og om den svære kunst at leve her og nu. Fortalt med samme varme og humor som forfatterens seneste roman, Delhis smukkeste hænder.

"I de sansemættede beskrivelser fra et kaotisk Delhi og et overdådigt smukt Darjeeling på grænsen til Himalaya mærker man, at forfatteren selv har boet en årrække i landet.... 'Tåge over Darjeeling' [er] ren hygge og spøjse indfald af den allerfortræffeligste art." Jyllands-Posten

'Tåge over Darjeeling' kan stilles på feelgood-hylden sammen med f.eks. Jonas Jonassons roman 'Den hundredeårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt', og til dels også den svenske filmklassiker 'Selskabsrejsen', som begge kan noget med komisk timing. Det kan denne bog bestemt også...Børsen

... en skæg og underholdende historie...Politiken

En roman man ikke kan læse uden at klukle undervejs.Lektør

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mikael Bergstrand
Sideantal: 377
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Johan Petterson
Originaltitel: Dimma över Darjeeling
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Lilian Kingo
Oplag: 1
Udgave: 5
Udgiver: Modtryk
Bredde: 141 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 417 g
Udgivelsesdato: 26 Oct 2015
Oplagsdato: 26 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771464894

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk