Tag mig

Vis stort billede
Tag mig

100,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

For Damien Stark er deres erotiske besættelse en leg. For Nikki Fairchild er det passionerede forhold, blevet en større og større del af hendes liv.
Damiens behov er overvældende - hans behov for nydelse, for kontrol, for Nikki. Hun har for længst indvilget i at være hans alene, men nu vil hun have ham til at aflægge det samme løfte. Hendes drøm er, at deres ubændige lidenskab kan føre dem endnu tættere sammen. Men Damien bærer på mørke minder, som ikke engang deres brændende passion kan kaste lys over, og selv om Nikki hungrer efter at lære hans inderste hemmeligheder at kende og få ham til at overgive sig helt og fuldt til hende, er hun klar over, at det kan komme til at knuse deres forhold.

Tag mig er andet bind i den stærkt erotiske trilogi om Damien Stark og Nikki Fairchild. Første bind, Slip mig fri , blev hurtigt efter udgivelsen en international bestseller, og i Danmark ser læserne utålmodigt frem til fortsættelsen.

Om forfatteren:
Julie Kenner arbejdede ti år i retsvæsenet i Californien, før hun blev fuldtidsforfatter. Hun bor i dag i Texas med mand og børn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Julie Kenner
Sideantal: 340
Sprog: Dansk
Originaltitel: Claim me
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Udgivelsesdato: 16 Jun 2014
Oplagsdato: 16 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740016475

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk