Syge køer

Vis stort billede
Syge køer

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Katherine har opgivet at blive lykkelig. Hun er blevet tredive, men har ikke fundet et job, hun er glad for, og bor stadig i sin barndomsby, som hun havde regnet med at forlade forlængst. Hendes tiltagende kynisme og giftige vid frastøder de mennesker, hun gerne ville tiltrække – og tiltrækker dem, hun ved, hun burde undgå. Hendes eks-kæreste, Daniel, har de rigtige holdninger og en strålende karriere inden for bæredygtig, biologisk forskning, Han har også fået en ny kæreste, som han dog ikke er sikker på, at han elsker.
Da Katherines og Daniels gamle ven, Nathan, kommer tilbage fra et ophold på den lukkede afdeling – og finder ud af, at hans mor har forvandlet sig til en storsælgende selvhjælpsforfatter og superstjerne på Twitter – beslutter de tre venner at mødes for at hele gamle sår og genoptage deres venskab. Men kan sådan en genforening ende godt? Næsten helt sikkert ikke.

”En vild og genial roman, der stråler af komisk overskud og nuanceret psykologisk indsigt. ‘Syge køer’ indvarsler et nyt, spændende talent …”
The Sunday Telegraph
Modtager af den engelske boghandlerpris Waterstones 11.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sam Byers
Sideantal: 302
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christian Hvid
Originaltitel: Idiopathy
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Rasmus Hastrup
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 151 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 488 g
Udgivelsesdato: 14 Feb 2016
Oplagsdato: 14 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771292244

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk