Svend tveskæg - min konge

Vis stort billede
Svend tveskæg - min konge

189,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Kjeld V. Nielsens skildring af vikingekongen Svend Tveskægs liv og færden er farverig, men tro mod historieskrivningen, om end ikke alt kan bevises. Her er en vikingeroman, som vil røre og underholde de mange, som nærer forkærlighed for veldrejede historiske fortællinger med svig og trofasthed, krig og religion, had og kærlighed hos bønder som kongen.
Svend Tveskæg var ægte viking og en af de mest markante skikkelser i den danske kongerække. Han regerede i Danmark og til dels i Norge fra 986 til 1014 - og er den ene monark, som nogensinde har erobret hele England, som han overlod som sin arv til sønnen Knud, den senere Knud den Store.
Romanen Svend Tveskæg - min kongeer en spændende fortælling med et bud på, hvem dette menneske var i en tid, hvor kristendommen for alvor begyndte at få greb om sjælene - også i Danmark. Gennem den opdigtede person Ketil Thorgunsen som Svend Tveskægs nære ven tegnes et portræt af en af de største danske konger ud fra de foreliggende historiske kendsgerninger. Et af kodeordene til et succesfyldt liv vil nok altid være: vilje! Og det havde Svend!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kjeld V. Nielsen
Sideantal: 143
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Kjeld V. Nielsen
Udgiver: Siesta
Bredde: 151 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 298 g
Udgivelsesdato: 12 Oct 2008
Oplagsdato: 12 Oct 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791822742

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Svend tveskæg - min konge Siesta