Sundhedsplejersken

Vis stort billede
Sundhedsplejersken

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Efter en vanskelig fødsel er Didi lettet over at få daglig hjælp fra den dygtige og forstående sundhedsplejerske Hennequin.
Men Hennequin er ikke den, hun udgiver sig for at være og har en forfærdelig plan med Didi og hendes lille nybagte familie.
Miriam de Moor, kriminalinspektør ved Rotterdam politi, er allerede på sporet af Hennequin, som hun mistænker for at have begået en alvorlig forbrydelse mod hendes egen familie. De næste 10 dage bliver afgørende for, om hun når at opklare, hvem Hennequin er, og kan forhindre en ny grusom forbrydelse.
Sundhedsplejersken er en klassisk psykologisk thriller, hvor spændingen er holdt til det yderste fra start til slut i en stramt komponeret historie om jagten på en udspekuleret psykopatisk kvinde.

Bag pseudonymet Nova Lee Maier står Esther Verhoef, en af de mest succesfulde og anerkendte forfattere i Holland. Hun skriver psykologiske thrillere, actionthrillere, romaner og noveller. Alene hendes thrillere har solgt mere end to millioner eksemplarer i Holland. Alle hendes thrillere har været nomineret til flere priser og vinder også ofte.
Sundhedsplejersken er en af hendes mest succesfulde bøger: Den var Hollands bedst sælgende skønlitterære bog i 2014 og fik megen ros fra kritikere. Bogen har været nomineret til fire priser og vandt en thrillerpris i 2014. Filmrettighederne til Sundhedsplejersken er blevet solgt til Eyeworks.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nova Lee Maier
Sideantal: 352
Sprog: Dansk
Originaltitel: De kraamhulp
Originalsprog: Hollandsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Miriam Boolsen
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 29 Dec 2015
Oplagsdato: 29 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606232

Sprog

Dansk