Sumplandia!

Vis stort billede Tilføj
Sumplandia!

350,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Ava Bigtree har boet hele sit 13-årige liv i Sumplandia! navnet på den alligatorbryderpark som hendes familie driver på en lille ø i Floridas sumpområder. Hendes mor den skønne Hilola er parkens legendariske hovedattraktion og stjerne. Hilolas død bliver begyndelsen på enden for familiefirmaet og kaster familien ud i kaos.
Problemerne hober sig op: Sumplandia! der tidligere var egnens suverænt bedste alligatorpark taber hastigt terræn til den uudgrundelige sofistikerede konkurrent; Mørkets Verden. Avas lidt ældre søster har forelsket sig i en ung mand som angivelig er død for en menneskealder siden. Deres far Høvdingen forsvinder et sted på fastlandet. Og hendes storebror er i hemmelighed taget over for at arbejde i Mørkets Verden for at holde familien oven vande.
For at redde dem alle begiver Ava sig alene dybt ind i sumpen til den skræmmende egn kun kendt som Underverdenen en odyssé der forvandler hende fra en frygtsom bange pige til en sand heltinde.
Sumplandia! er en mørk og mytisk fortælling sprængfyldt med energi og fortællekraft en stærk og bevægende roman om et barns modige og ensomme rejse mod de voksnes verden.
Romanen var en af tre bøger som blev nomineret til Pulitzer Prize for Fiction i 2012.
Karen Russell er amerikansk forfatter (f. 1981 i Miami). Med Sumplandia! hendes første roman præsenteres hun for første gang for danske læsere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karen Russell
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 144 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 31 mm
Vægt: 594 g
Udgivelsesdato: 10 Apr 2014
Oplagsdato: 10 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779735538

Sprog

Dansk