Sultanens juvel

Vis stort billede
Sultanens juvel

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Venedig, 1604. I byens mere skumle kvarterer, blandt kurtisaner og hasardspillere, begynder der at gå rygter om en yderst smuk og sjælden blå diamant – ”Sultanens blå juvel.” Paul Pindar, en købmand udsendt af det ostindiske kompagni, får nys om den, og bliver mere og mere overbevist om, at diamanten har forbindelse til hans elskede Celias skæbne. Han bliver besat af tanken om at finde stenen og måske derved genfinde sin forlovede, der forsvandt for flere år siden.

Imens får en gruppe gøglere ude i den landlige omegn af byen en mærkelig opgave. De skal transportere en stum kvinde og hendes forkrøblede ”havfruebarn” til Venedig, og vil blive belønnet når de når frem. På den lange og besværlige tur bliver de lidt efter lidt venner med kvinden, og den ene af gøglerne udvikler et stærkt beskytterinstinkt for det svagelige spædbarn.

Samtidig gemmer en ung kvinde sig i et af Venedigs klostre. Hun er forfulgt, men har også selv en skjult dagsorden. Paul Pindar forsøger at navigere i dette netværk af forbundne skæbner, men han er ikke den eneste, der er på jagt efter juvelen. Og måske er diamanten slet ikke virkelig, men en skrøne, der er opdigtet for at ødelægge ham …

Katie Hickman fortsætter i Sultanens juvel historien fra Det gyldne bur, hvor Celia blev bortført af pirater og solgt til sultanens harem, og Paul Pindar måtte erkende, at hans elskede var uden for rækkevidde. I Sultanens juvel får de elskende måske en ny chance.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Katie Hickman
Sideantal: 312
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Nic Oxby
Omslagsgrafiker: Nic Oxby
Originaltitel: The Pindar Diamond
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Ellen Mygind Kristensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Punktum
Udgivelsesdato: 10 Aug 2011
Oplagsdato: 10 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792621399

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk