Submarino (Filmomslag) PB

Submarino (Filmomslag) PB Forstør

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Anden roman fra Jonas T. Bengtssonefter succesen Aminas breve, der sikrede ham BG Banks Debutantpris i 2005 og et stort gennembrud blandt både læsere og kritikere. Submarino er en ny og ikke mindre dyster fortælling om undersiden af København, den del af byen, der giver mærker på sjælen, og som vi aldrig hører om; fortalt i gadehøjde af to brødre, der på hver deres måde prøver at flygte fra fortiden.
Nick, lillebroren, bor på et pensionatsværelse i Nordvest. Hans dage går med stærke øl, vægtløftning og blowjobs hos Sofie, der bor i værelset overfor. Måske ikke et liv, men en tilværelse, Nick har fundet sig tilrette med. Indtil han møder Ivan, hans ekskærestes lillebror. Ivan har tydeligt brug for hjælp.
Nicks bror er alenefar og narkoman. Han har ikke et navn, det har junkier ikke brug for. Han prøver, alt hvad han kan, at få livet til at hænge sammen for sin lille søn, Martin. Hvilket går nogenlunde, selvom det er svært, når man afhængig af heroin. Da han arver penge, ændrer livet sig drastisk for dem begge.
De to brødre lever hver for sig og har - ud over et fælles traume i barndommen, der bliver ved med at plage dem - intet at gøre med hinanden. De ses kun, når de ikke kan undgå det. Som da moren dør ...
Submarinoer en voldsom og sine steder hjerteskærende fortælling om en familie og de bånd, der bindes eller kappes. Båret af Jonas T. Bengtssonsfine, realistiske fortællestil og sans for suspense. Submarinolæser man i ét sug. Sådan føles det at drukne i en lille storby ved navn København.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Jonas T. Bengtsson
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 4
Udgiver: People'S Press
Bredde: 138 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 411 g
Udgivelsesdato: 25 Mar 2010
Oplagsdato: 02 Sep 2010
Varefakta
Reference

b-9788770559799

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Submarino (Filmomslag) PB People'S Press