Submarino - en roman

Vis stort billede Tilføj
Submarino - en roman

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Submarino, torturmetode, hvor offerets hoved holdes under vand.
Anden roman fra Jonas T. Bengtssonefter succesen Aminas breve, der sikrede ham BG Banks Debutantpris i 2005 og et stort gennembrud blandt både læsere og kritikere. Submarino er en ny og ikke mindre dyster fortælling om undersiden af København, den del af byen, der giver mærker på sjælen, og som vi aldrig hører om; fortalt i gadehøjde af to brødre, der på hver deres måde prøver at flygte fra fortiden.
Nick, lillebroren, bor på et pensionatsværelse i Nordvest. Hans dage går med stærke øl, vægtløftning og blowjobs hos Sofie, der bor i værelset overfor. Måske ikke et liv, men en tilværelse, Nick har fundet sig tilrette med. Indtil han møder Ivan, hans ekskærestes lillebror. Ivan har tydeligt brug for hjælp.
Nicks bror er alenefar og narkoman. Han har ikke et navn, det har junkier ikke brug for. Han prøver, alt hvad han kan, at få livet til at hænge sammen for sin lille søn, Martin. Hvilket går nogenlunde, selvom det er svært, når man afhængig af heroin. Da han arver penge, ændrer livet sig drastisk for dem begge.
De to brødre lever hver for sig og har - ud over et fælles traume i barndommen, der bliver ved med at plage dem - intet at gøre med hinanden. De ses kun, når de ikke kan undgå det. Som da moren dør ...
Submarinoer en voldsom og sine steder hjerteskærende fortælling om en familie og de bånd, der bindes eller kappes. Båret af Jonas T. Bengtssons fine, realistiske fortællestil og sans for suspense. Submarino læser man i ét sug. Sådan føles det at drukne i en lille storby ved navn København.
Submarinoer i lighed med Aminas breve baseret på research af forfatteren; denne gang i narkomiljøet i København. Samtidig med udgivelsen udkommer Aminas breve i Norge.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jonas T. Bengtsson
Sideantal: 390
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 159 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 745 g
Udgivelsesdato: 01 May 2007
Oplagsdato: 29 May 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770550871

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Submarino - en roman People'S Press