Stoner

Vis stort billede
Stoner

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

William Stoner bliver i slutningen af det nittende århundrede født ind i en fattig bondefamilie i Missouri, USA. Som ung går han på landbrugsskole, men drages af litteraturens verden. Han vælger det akademiske liv som lærer, hvor bøgerne forbliver hans faste holdepunkt – også når modgang og skuffelser truer med at ødelægge hans tilværelse og karriere.

Stoner er et fascinerende, velskrevet og rørende portræt af en helt almindelig mand, hvis liv man ikke kan undgå at blive berørt af. Det er en roman om identitet, om livet og om de valg, vi træffer.

Romanen blev første gang udgivet i USA i 1965 og siden genudgivet i 2006, hvorefter mange forlag rundt om i verden fik øjnene op for bogen, og den begyndte at figurere på bestsellerlisterne. Efter en stille modtagelse af førsteudgaven har Stoner endelig fået den brede anerkendelse, den fortjener.

"John Williams’ Stoner er mere sjælden end en god bog - det er en perfekt bog. Så velskrevet og smuk, så dybt rørende." - The New York Times Book Review

"Et mesterligt portræt af en virkelig dedikeret mand." - The New Yorker

****** ”John Williams’ glemte mesterværk fra 1965 er endelig kommet til ære og værdighed igen. Læs den!” – Jyllands-Posten.

♥♥♥♥♥♥ "Den bedste bog, du aldrig har hørt om…. STONER er en af de mest nervepirrende og dybt bevægende bøger, jeg længe har læst." –Politiken.

***** "Uha, hvor er den stærk og velskrevet." –Berlingske.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: John Williams
Sideantal: 303
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 11
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 161 mm
Højde: 233 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 664 g
Udgivelsesdato: 27 Apr 2014
Oplagsdato: 09 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711357606

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk