Støj og stilhed - En bedemands rejse

Vis stort billede
Støj og stilhed - En bedemands rejse

50,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Nada, en ung serbisk sangerinde fra operaen i Sarajevo, flygter under belejringen af byen i 1992. Hun mister kontakten til sin mand, den muslimske spillemand Zlatan, som hun tror er død. Og kort efter ankomsten til flygtningelejren opdager hun, at hun er gravid.

I Danmark møder hun antropologen Andreas Ask, der ernærer sig som bedemand. Andreas er dybt fascineret af den smukke Nada. Og det, som hun ikke troede muligt, sker. Nada forelsker sig igen. De gifter sig og Andreas tager hendes barn, drengen Kiko, til sig. Det gode liv findes stadig. Men 10 år senere overhales Nada af sin skæbne og den hemmelighed, hun har båret på siden sin flugt fra Sarajevo.

Støj og stilhed er en gribende roman om passion og om den altoverskyggende kærlighed. Om krig og vold, begær, sex, had, overlevelse - og musik. Og fortælleren – hvem er han? En mand der er strandet ved havet i det sydlige Kroatien. Har han selv en skæbne? Og har han taget den på sig?

Om forfatteren:

Henrik Juul Jensen, født 1943, forfatter, journalist og cand.mag. Han har arbejdet som underviser, som musiker, som konsulent for miljøorganisationen NOAH med folkeoplysning om bioteknologi, som leder af et integrationscenter for indvandrere og flygtninge i Frederiksborg Amt og som redaktør og journalist på månedsbladet PRESS. Som freelancer har han lavet en række interview, dokumentarer og montager, især til Danmarks Radio.

Tidligere udgivelser: doku-fiktionen Afterbeat. En samtale med Klaus Rifbjerg (1996), cd’en Katedralen i Nevers (1999), romanen Stenhuset (2002) og portrætbogen Bjørn Nørgaard. En billedhuggers verden (2007).

Se også en video, hvor forfatteren fortæller om bogen: //vimeo.com/mediamovers/review/37184485/486c497cba

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henrik Juul Jensen
Sideantal: 260
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 148 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 385 g
Udgivelsesdato: 22 Mar 2012
Oplagsdato: 22 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788756793230

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Støj og stilhed - En bedemands rejse Politikens Forlag