Stockholm Octavus

Vis stort billede
Stockholm Octavus

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Stockholm Octavus er en historisk roman i særklasse, der med god grund sammenlignes med Patrick Süskinds Parfumen.
Stockholm Octavus fører læseren tilbage til et farverigt Skandinavien anno 1792. Til Sverige og Stockholm. Til et sted og en tid fuld af intriger, kunst, musik og overdådige klæder. Her lever den ambitiøse tolder Emil Larsson, som har kæmpet sig vej ud af fattigdommen. Efter pres fra sine overordnede på toldkontoret beslutter han sig for at finde en kone, der kan give ham prestige og økonomisk sikkerhed. Han henvender sig til kongens spåkone, fru Sparv, for at få hjælp. Efter lukketid i den fashionable salon, hun driver, har hun specialiseret sig i et okkult kortspil, Octavus: en øvelse over otte dage med det formål at finde de otte personer, som vil gøre et menneskes, Emils, fremtid lykkelig – hvis han kan finde sine otte.
Emil begynder sin søgen i spændt forventning om den strålende fremtid, der venter ham. Men da fru Sparv vinder en mystisk vifte i et kortspil, afsløres Octavus’ dybere kræfter. Det er nu ikke længere alene en jagt på kærligheden. Emils afdækning af de otte bliver afgørende for landets fremtid og en afværgelse af oprør, kaos og mordforsøg på den svenske kong Gustav III. Jagten på Emils lykke bliver nøglen til et helt lands skæbne.
De revolutionære vinde blæser med stor kraft gennem Europas hovedstæder, og Stockholm Octavus samler et bredt persongalleri af både fiktive og historiske personer, hvis liv væves sammen i politiske konspirationer, kærlighed og magi.
Karen Engelmann er forfatter og designer. Hun er født i det amerikanske midtvesten, men har boet otte år i Sverige, hvor hun bl.a. arbejdede for Ikea. I dag er hun bosat nord for New York. Stockholm Octavus er hendes debutroman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karen Engelmann
Sideantal: 436
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Stockholm Octavo
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ellen Boen
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 29 Apr 2015
Oplagsdato: 29 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771419146

Sprog

Dansk