Stillidsen

Vis stort billede
Stillidsen

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Theo Decker er 13 år, dan han på mirakuløs vis overlever en eksplosion på et kunstmuseum i New York, mens hans elskede mor omkommer. Ved ulykken kommer han i besiddelse af et værdifuldt kunstværk fra 1600-tallet - et fascinerende billede af en lille fugl, Stillidsen. Han bærer det eftertragtede maleri med sig igennem sin ungdom, og efterhånden trækkes han ind i kunstens kriminelle og dødsensfarlige underverden.

"Stillidsen" er en gribende fortælling om en ung mands dannelse og en uforglemmelig odyssé gennem Amerika. Et fængslende drama om tab og overlevelse, kærlighed, identitet og skæbne.

"En overdådig kunstforelsket knaldroman" - Kim Skotte, Politiken (6 herter)

"'Stillidsen' er en sjældenhed, som indfinder sig, måske, fem-seks gange i løbet af et årti, en flot litterær roman, der rører både hjerte og tanker" - Stephen King, New York Times Book Review

Donna Tartt (1963) er født i Greenwood, Mississippi. Hun debuterede med Den hemmelige historie, der blev en enorm international succes. Ti år senere udkom Den lille ven. Det har taget tolv år at skrive Stillidsen. Donna Tartt er også essayist og krititker.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Donna Tartt
Sideantal: 840
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Goldfinch
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Annelise Schønnemann
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 145 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 52 mm
Vægt: 1088 g
Udgivelsesdato: 18 May 2015
Oplagsdato: 18 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711455517

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk