Stenslag

Vis stort billede Tilføj
Stenslag

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Han lignede egentlig ikke den løgner, han var. Han lignede en helt almindelig, dejligmand med rod i krøllerne på vej på ferie med sin vidunderlige, velfungerende familiei en bil af passende kvalitet og størrelse. En mand med et solidt, rigtigt og virkeligt liv.Hun fik kvalme, hjertet dunkede hårdt, og hun hørte sig selv hive efter vejret. Nogetpressede på i halsen og spærrede for luften. Det var for meget.”

Lars og Lotte er på vej på ferie med deres to børn, da Lotte gør det utilgivelige;hun tjekker Lars’ mobil, mens han er inde på tanken, og hun får sin mistankebekræftet: Lars er hende utro.

På samme rasteplads er veninderne Lilla og Jos. I en lidt for dyr og smart bil. Debærer på en hemmelighed, for noget gik helt galt på motorvejen for lidt siden.

Et andet sted i Danmark møder en ung pige en rockmusiker efter en koncert, oget par drinks senere er hendes liv forandret for altid.

Skæbner flettes sammen, og flere kommer til. Liv påvirkes, ændrer retning ogdrejer fra. Og det hele kulminerer på toppen af Danmark – en sommeraften iSkagen.

Anna Pia Holmgaard (f. 1972 på Fyn) er journalist, boganmelder ved ALTfor damerne og kommunikationskonsulent. Hun har skrevet fagbøger ompædagogik, børn og velfærd.

Stenslag er Anna Pia Holmgaards skønlitterære debut. Hun skriver sikkert ogmed nerve, empati og indsigt om temaer, som langt de fleste læsere vil kunneidentificere sig med; relationer, familieliv, skilsmisse, venskaber, karriere oglængslen efter noget andet og mere

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anna Pia Holmgaard
Sideantal: 260
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 13 Apr 2016
Oplagsdato: 13 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740608892

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk