Statsministeren - Et skuespil om Jens Otto Krag

Vis stort billede
Statsministeren - Et skuespil om Jens Otto Krag

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Statsministeren handler om Jens Otto Krag. Som politiker og som menneske. Om hans pragmatiske forhold til magten hans ubehag ved at besidde den og hans drøm om den frihed han forestillede sig ville ligge foran ham i det øjeblik han slap den. Han var en af velfærdssamfundets fædre men er det sikkert at han selv ville bo i den bygning han var med til at rejse?

Han var en stor politiker og et stort menneske med iøjnefaldende svagheder dårskaber og vildskaber. Ved siden af Krags viljestyrke og mod og hans umiskendelige fornøjelse ved eskapader er der også en vemod over hans syn på verden og sit eget liv. Det er disse dobbeltheder skuespillet skildrer.

Poul Nyrup Rasmussen skriver i sit forord:

"Statsmanden og mennesket Jens Otto Krag får sit eget mæle igen det kølige overblik saftighederne de hurtige skarpe og sjove replikker afpareringerne af pinlighederne de dødbringende returneringer i magtkampen poetiske og overraskende sårbarheder. I et ufiltreret replikskifte med hans allernærmeste følger vi Krag gennem magtens rum og det der fulgte."

Bogen udkommer på Jens Otto Krags 100-årsdag den 15. september.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sven Holm
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 144 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 271 g
Udgivelsesdato: 14 Sep 2014
Oplagsdato: 14 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779736887

Sprog

Dansk

Statsministeren - Et skuespil om Jens Otto Krag Tiderne Skifter