Station 11

Vis stort billede
Station 11

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

’Station 11’ er en kalejdoskopisk roman om overlevelse, savn, skæbnefællesskab og videreføring af kultur og civilisation efter den moderne verdens sammenbrud.


Den aften, skuespilleren Arthur Leander falder om med hjertestop på scenen under opførelsen af ’Kong Lear’, bryder en verdensomspændende influenzaepidemi ud og dræber i løbet af kort tid størstedelen af jordens befolkning. 20 år senere rejser teaterkompagniet Den Omrejsende Symfoni gennem ødemarken og opfører Shakespeare-stykker og klassisk musik i de små tilbageværende beboede enklaver.
"Slut med skærme, der lyser i tusmørket, når folk løfter deres telefon for at tage et billede under en koncert. Ikke flere koncerter oplyst af pastelfarvede halogenpærer, slut med elektronisk musik, punk, elektriske guitarer. Slut med medicin. Slut med visheden om at overleve en rift på hånden, et sår på fingeren, når man snitter grøntsager til aftensmaden, et hundebid. Slut med lande. Slut med rumskibe. Slut med internet. Slut med sociale medier. Slut med avatarer.”
5 ud af 6 hjerter i Politiken, som skriver: "Romankunst af fineste slags, velskrevet, vedkommende og original ... et rørende og opbyggeligt mesterværk".
”Smukt skrevet og vidunderligt elegisk. En bog, jeg vil huske længe og vende tilbage til.” – Game of Thrones-forfatter George R. R. Martin
”Storslået, overraskende, pragtfuldt velskrevet. Bare prøv at lægge den fra dig.” - The Times
Vinder af Arthur C. Clarke Award 2015, finalist til National Book Award 2014 og udtaget til Andrew Carnegie Medal for Excellence in Fiction 2015. Udnævnt til en af årets bedste bøger af blandt andre Washington Post, TIME Magazine og Goodreads.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Emily St. John Mandel
Sideantal: 366
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Sigrun Gudbrandsdottir
Originaltitel: Station Eleven
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Nanna Solow
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Iris
Bredde: 144 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 459 g
Udgivelsesdato: 09 Sep 2015
Oplagsdato: 09 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799651269

Sprog

Dansk