Sportshypnose - Teknik og metoder

Reduced price!
Vis stort billede
Sportshypnose - Teknik og metoder

119,20 kr

-20%

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I denne bog præsenterer jeg en del af min professionelle erfaring med hypnose af især sportsfolk, men ikke kun for sportsfolk.

Ved hjælp af sportshypnose kan man hjælpe fodboldspilleren til at score mål, cykelrytteren til ikke at frygte nedkørsler i vådt føre, maratonløberen til at overvinde smerten og skytten og dartspilleren til at fokusere.

Sportshypnose er det stærkeste værktøj, en coach eller mentaltræner kan vælge at tilegne sig.

SPORTSHYPNOSE - teknik og metoder er tænkt som en lærebog i de mest grundlæggende og ortodokse metoder til frembringelse af trancetilstande med det formål at hjælpe sportsudøvere med præstationsoptimering.

Erik Østenkjær har fungeret som coach og sparringspartner for eliteudøvere i 21 lande og inden for 27 sportsgrene. Han har blandt andet været tilknyttet en række af Danmarks førende fodbold-, håndbold- og ishockeyklubber, samt Team Saxobank (cykling) og Team Bjerre Racing (speedway). Igennem årene har han hjulpet sportsfolk fra flere større klubber i Europa.

Erik Østenkjær har været praktiserende, så længe atleter har anvendt mentaltræning, og hypnose har været en af hans vigtigste værktøjer i arbejdet med dem.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erik Østenkjær
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: D-store
Udgiver: Vores Forlag
Udgivelsesdato: 30 Nov 2012
Oplagsdato: 16 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770909181

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Sportshypnose - Teknik og metoder Vores Forlag