Spøgelserne

Reduced price!
Vis stort billede
Spøgelserne

160,00 kr

-20%

200,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En af nutidens vigtigste sydamerikanske forfattere præsenteres nu på dansk. César Aira(født 1949) er argentiner og bor i Buenos Aires. I den spansktalende verden er han et ikon men hans forfatterskab nyder stor anerkendelse over alt i verden:
New York Times: César Aira er latinamerikansk litteraturs Duchamp & en af de mest provokerende og idiosynkratiske romanforfattere i den spansktalende verden som man ikke bør gå glip af.

Los Angeles Times: Sikken en gave: at kunne se frem til en ny Aira-roman hvert år i resten af ens liv.
El País: Man er nødt til at tage til Argentina for at finde vor tids mest originale chokerende interessante og revolutionerende spansktalende forfatter: César Aira.
Spøgelserneforegår i løbet af én dag. Den 31. december. Stedet: et boligkompleks med luksuslejligheder under opførelse i centrum af Buenos Aires. Her har en chilensk immigrantfamilie midlertidigt fået tag over hovedet. Til at begynde med ligner romanen hard core realisme støbt i beton og ikke en linedans i stor højde en skarp og svimlende fantasi som den er. Det ufærdige byggeri hjemsøges nemlig af spøgelser i skikkelse af nøgne mandspersoner dækket af cementstøv og med prangende kønsorganer. Især er familiens teenagedatter og hendes mor optaget af dem hvem de er og hvad de vil. Indtil det skræmmende kritiske punkt i historien hvor det går op for moren at hendes datters liv er i fare.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: César Aira
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 130 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 204 g
Udgivelsesdato: 28 Sep 2011
Oplagsdato: 28 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779734036

Sprog

Dansk