Spøgelser

Vis stort billede Tilføj
Spøgelser

75,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Klokken er lidt over halv otte om aftenen. En helt almindelig aften. Hendes mand er netop kommet hjem fra kontoret og gået ud igen for at købe brød; det har hun som sædvanlig glemt. Hun venter tiden går men han kommer ikke tilbage.
Han er forsvundet - sporløst.Uden at efterlade sig noget brev eller bare antydningen af en forklaring.
Romanen handler om de reaktioner som mandens forsvinden udløser hos den unge navnløse kvinde - bestyrtelse savn vrede selvransagelse angst fortrængning. Hendes efterforskning af manden smulige bevæggrunde til at forlade hende slår som tiden går - uden at det lykkes hende at finde en forklaring - ud i tiltagende fantaseren. En fantasiproduktion der får den omgivende verden til at fremstå mere og mere spøgelsesagtig uhåndgribelig og upålidelig.
Spøgelserer en roman om savn og kærlighedstab om fravær og tomhed og angst. Om fantasier og deres realitet. Men det er også en beretning om uro. Om en magt der besætter en krop driver den ud på lange gåture tvinger den til at gøre ting som den ikke burde uro som slider i en kvindes indvolde som får hendes selvopfatelse til at smuldre og til slut udvisker grænserne mellem tænkt og virkeligt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marie Darrieussecq
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 132 mm
Højde: 196 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 79 g
Udgivelsesdato: 14 Apr 2000
Oplagsdato: 14 Apr 2000
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774458296

Sprog

Dansk