Spejlet i dig - En Crossfire roman

Vis stort billede
Spejlet i dig - En Crossfire roman

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Gideon Cross. Smuk og fejlfri på ydersiden, ødelagt og forpint indvendigt. Han var en lysende, brændende flamme, som fyldte mig med en mørk lyst. Jeg kunne ikke holde mig væk. Jeg ønskede ikke at holde mig væk. Jeg var afhængig af ham. Han opfyldte alt, hvad jeg nogensinde havde drømt om. Han var min.

Min fortid var lige så voldsom som hans, og jeg var lige så ødelagt som ham. Det ville aldrig gå. Det var alt for svært, alt for smertefuldt … undtagen når det var perfekt. Øjeblikkene hvor altopslugende længsel og desperat kærlighed smeltede sammen til det mest vidunderlige vanvid.

Da Eva og Gideon stødte ind i hinanden i Crossfire-bygningen var kemien mellem dem øjeblikkelig og overvældende. Begge har de store følelsesmæssige ar og må kæmpe for et velfungerende romantisk forhold.

Spejlet i dig er den anden bog i den stærkt erotiske trilogi om Eva og Gideon.

Om forfatteren: Sylvia Day har skrevet talrige storsælgende romaner inden for den romantiske genre. Hun er gift og mor til to. Før Day blev fuldtidsforfatter, har hun haft vidt forskellige job; lige fra medarbejder i en forlystelsespark til russisk sprogofficer for den amerikanske hærs efterretningstjeneste. Forløberen til Spejlet i dig, Blottet for dig, var hendes store internationale gennembrud.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sylvia Day
Sprog: Dansk
Originaltitel: Reflected in you
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 7
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 145 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 516 g
Serie: Crossfire
Udgivelsesdato: 13 Dec 2012
Oplagsdato: 14 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740008777

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Spejlet i dig - En Crossfire roman Politikens Forlag