Søvngængerens guide til at danse

Reduced price!
Vis stort billede
Søvngængerens guide til at danse

279,96 kr

-20%

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

”Søvngængerens guide til at danse” er en episk familieroman, der strækker sig fra 1970’ernes Indien til vores tids Seattle.

Da Aminas mor Kamala fortæller hende, at hendes far - den respekterede hjernekirurg Thomas Eapen – nat efter nat sidder på verandaen og taler med afdøde familiemedlemmer, bestemmer Amina sig for at holde pause med sit travle job som fotograf i Seattle og skynde sig til barndomshjemmet i New Mexico. Her opdager hun, at situationen er langt mere kompliceret, end hun først havde forestillet sig, og at farens tilstand trækker tråde tilbage til en rejse til Indien for mere end 20 år siden. Der er ikke nogen hjælp at hente fra Thomas selv eller på hospitalet, og det bliver klart for Amina, at den eneste måde hun kan hjælpe sin far er ved at konfrontere de spøgelser, der hjemsøger hele Eapen-familien.

”En af årets bedste bøger.” – Kirkus Review“

Jacob har en forunderlig evne til at gengive familielivets myldrende rod med al dets glæde, sorg, frustrationer og vrede … en roman der med sine charmerende og troværdige personer fortæller noget nyt om den indiske immigranttilværelse i USA.” – Publisher’s Weekly

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mira Jacob
Sideantal: 525
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Sleep Walker's Guide to Dancing
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Vibeke Houstrup
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 165 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 42 mm
Vægt: 900 g
Udgivelsesdato: 11 May 2016
Oplagsdato: 11 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771373219

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Søvngængerens guide til at danse People'Spress