Søndagstur - en novellesamling

Vis stort billede Tilføj
Søndagstur - en novellesamling

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Søndagstur er en novellesamling, som består af 22 historier af varierende længde. Centralt i fortællingerne står den moderne modne mand og hans forhold til familie og kvinder. De kredser om frustration, sex og eksistentielle forhold i det hele taget.
Fortællingerne beskriver mænd i forskellige situationer. Nogle gange befinder mændene sig i en outsiderposition, hvor de ikke kan komme fri af deres fortid. Andre gange vikles de ind i absurde situationer, som er svære at komme ud af, og som hovedpersonen har svært ved at gribe ind i. Sammenhængen kan være af tragikomisk karakter.
Tre af historierne beskriver dog kvindelige hovedpersoner, som alle befinder sig i en point-of-no-return situation.
Mænd i forskellige aldre er hovedmålgruppe, her tænkes fortrinsvis på gruppen over 30. Men kvinder kan også med fordel læse med. Og måske undre sig.
Uddrag af bogen:
Det var heller ikke den samme ferie som tidligere år. Der var ved at komme en usynlig glasvæg mellem ham og børnene. Egentlig fungerede de sædvanlige ting, han plejede at lave sammen med dem, men han var ikke rigtigt til stede i nuet. Han virkede mest af alt som en træt robot, der trængte til eftersyn. Børnene troede bare, at han var træt af for meget arbejde, og at han trængte alvorligt til ferie, det var også det, deres mor sagde til dem, når de undrede sig. Når børnene spurgte ham, om han ville med ud og bade, kunne han mærke ulysten stige op i ham.
Om forfatteren:
Jørgen Døssing Jepsen er født i Esbjerg i 1956. Han blev cand.mag. i engelsk og dansk i 1985. Til daglig underviser han på Horsens Statsskole, hvor han også fungerer som studievejleder. Han begyndte først at skrive for 11/2 år siden efter at have leget med tanken igennem lang tid.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jørgen Døssing Jepsen
Sideantal: 141
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 146 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 246 g
Udgivelsesdato: 02 Dec 2012
Oplagsdato: 02 Dec 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792920775

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Søndagstur - en novellesamling Mellemgaard