Søndag i Sofia

Vis stort billede
Søndag i Sofia

312,44 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Er det dumt at flygte fra to skilsmisser og stadig tro påkærligheden?

Er det uansvarligt at rejse ud med to børn for at findeforandring?

Året er 1988, og på trods af de danske myndigheders advarselpakker 30-årige Benedicte Riis noder og unger for at komme ud af kolde Danmarkog gense bulgarske Michael, som hun har mødt til en korkonkurrence og kendt ifjorten dage. I løbet af fire måneder skal hun skrive en artikelserie om kor-og folkemusik i Bulgarien og bo med børnene i Michaels hjemby, Haskovo. Sammensætter de fire ud på en spændende kulturrejse rundt i det kommunistiske land,men farer truer fra flere kanter, og tvivlen nager: Tro kan flytte bjerge – menkan kærlighed flytte grænser?

Søndag i Sofia er en bog om at tage kristisk livtag med”normen”, udfordre skæbnen og kaste sig ud i det ukendte – og måske umulige. Omat vove at tage eventyret på sig – og tage sine børn med ud i verden i tillidtil, at de lærer at leve. Også selvomlivet ikke altid har faste former, når mennesker mødes – og skilles – ogvokser.

Med dejlig ærlighed tager Benedicte Riis bladet fra mundenog udfordrer ”Tryghedskrampen” i det moderne danske, mønsterborgerligelivsideal. Samtidig lægger hun ikke skjul på, at ethvert eventyr harkonsekvenser, og at intet vindes uden tab. Men det er netop eventyrets essensog betingelsen for levende, sjælelig vækst.

Om forfatteren:

Benedicte Riis (f. 1958) er også forfatter til romanen”Karen Blixens far blandt indianere”. Derudover er hun idékvinde og grundlæggeraf børneorganisationen Tante Andante, som har lavet projekter i 32 lande.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Benedicte Riis
Sideantal: 150
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 18 May 2016
Oplagsdato: 18 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740610208

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk