Solsorten synger

Vis stort billede
Solsorten synger

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

FORFATTEREN BAG DEN INTERNATIONALE BESTSELLER ASTRID & VERONIKA

En mørk aften flytter Elisabeth ind i en lejlighed ved Katarina Kirken i Stockholm. Hendes ankomst overværes af genboen, en ung tegneserieforfatter. Da Elias sidenhen hverken ser eller hører hende, har han svært ved at slippe tanken om sin nye genbo. Langsomt flytter hun ind i hans tegninger og bliver en figur, som han kalder Solsorten. I den mørklagte lejlighed lever Elisabeth omgivet af de endnu fyldte flyttekasser. Om natten sker det, at hun i sine feberdrømme får besøg af en kvinde i grønt. De uvirkelige, ordløse møder får mere og mere kontrol over hendes liv, og snart ligger hun i en blanding af afsky og længsel, og venter på det næste besøg. Det vigtigste besøg kommer dog ikke fra kvinden i grønt, men fra Elias. Forsigtigt får han skubbet til den mur, som Elisabeth omhyggeligt har bygget op omkring sig. Det bliver starten på en historie, der kommer til at ændre både Elisabeth og Elias’ liv. Men det får også konsekvenser for Otto, den ældre herre, der bor ovenpå i ejendommen.
LINDA OLSSON er oprindelig fra Sverige og uddannet jurist, og bor i dag i både Sverige og New Zealand og lever som forfatter. Hun har tidligere udgivet romanerne Astrid & Veronika , Sonate til Miriam og Det gode i dig . I efteråret 2015 er hun aktuel med Der er noget råddent - Linda Olssons thrillerdebut, skrevet sammen med Thomas Sainsbury.
Pressen om Solsorten synger
"Linda Olsson overbeviser igen" 5 stjerner - Folkebladet "Bogen er smuk og rørende, og en af disse, som har sat sig under huden på mig." - Onsdagsavisen "Linda Olsson kan skrive, det stod ganske klart med hendes bestseller 'Astrid og Veronika'" - Politiken "Man elsker bare at være i selskab med hendes [Linda Olssons] personer." - SØNDAG "Linda Olssons forfatterskab udgør næsten et brand i sig selv, og har man læst hendes øvrige romaner og ikke mindst Astrid & Veronika, er denne både selvskrevet og velkommen." Lektørudtalelse, Lene Krogh

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Linda Olsson
Sideantal: 250
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Imperiet
Originaltitel: I skymningen sjunger koltrasten
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Christian Bundegaard
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Aronsen
Bredde: 144 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 334 g
Udgivelsesdato: 21 Jun 2016
Oplagsdato: 21 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793338111

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk