Solby Strand-affæren

Vis stort billede
Solby Strand-affæren

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Egon Olsen, som blev kaldt Løvehjerte af sin elskede, som han desværre så brat blev skilt fra fire år tidligere, vender en tidlig morgen tilbage til den nordjyske ferieby Solby Strand, hvor han traf hende, for, om muligt, at blive genforenet med hende. Til sin forfærdelse finder han ud af, at hun i mellemtiden er blevet idømt en livstidsdom for dobbelt barnemord, hvilket selvfølgelig er et chok for ham.

Hvad skal han gøre? Har han taget så grusomt fejl af den kvinde, han engang forelskede sig i? Har vort retsvæsen begået en kæmpebommert, da det dømte hende? Problemerne hober sig op, og i tilgift kommer en sag til med hans mor, der har fået en vistnok noget ustabil elsker og ven, nemlig svindleren og charlatanen Edvard Dyhr, som dog selv ender med at måtte erkende, at mandelist er velbehænde, men at kvindelist er uden ende.

Uddrag af bogen
Inden han i hast havde nået at gøre sin påklædning færdig, blev der igen banket på døren på samme kontante og bestemte måde, samtidig med at en myndig røst lød ind til ham:

”Luk op! Det er politiet!”

Ved at høre det, blev han så forskrækket, at han næsten var ved at synke gennem gulvet. Var hans drøm måske allerede ved at blive virkelighed? Hvis der havde været flugtveje, havde han sikkert benyttet dem. Men der var ingen flugtveje, og han så ikke andre muligheder end at åbne døren og konfrontere sig med virkeligheden, og den var, som det var blevet bebudet. Uden for hans dør stod der to uniformerede ­betjente, der mødte ham med nærmest fjendtlige blikke.

”Er du Egon Olsen?” spurgte den ene af dem bøst, imens han så bistert på ham.

Om forfatteren
Børge Kristiansen er håndværksuddannet inden for smede- og maskinarbejde, men er nu pensioneret. Han har siden sin tidligste ungdom været levende optaget af samfundsanliggender og politik og har i tidens løb fået optaget adskillige politisk-filosofiske artikler, der er blevet publiceret i forskellige tidsskrifter og blade. Solby Strand-affæren er hans debut.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Børge Kristiansen
Sideantal: 370
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 470 g
Udgivelsesdato: 24 Jan 2016
Oplagsdato: 24 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793395312

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Solby Strand-affæren Mellemgaard