Smertefælden - Simone de Beauvoir og Nelson Algren - en kærligheds anatomi

Vis stort billede Tilføj
Smertefælden - Simone de Beauvoir og Nelson Algren - en kærligheds anatomi

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den gribende historie om forholdet mellem Simone de Beauvoir og forfatteren Nelson Algren udkommer nu i en ny udgave på Forlaget Aronsen i 2013.


I 1947 er Simone de Beauvoir på en foredragsturne i Amerika. Et møde i Chicago med den amerikanske kultforfatter Nelson Algren ryster hende og udfordrer alvorligt hendes alliance med Jean-Paul Sartre.
SMERTEFÆLDEN er en roman om to elskende, der skilt af ydre omstændigheder i 16 år kæmper for at fastholde hinanden og holde de indre dæmoner i skak. Tvivl, tro og hengivelse gennemstrømmer deres umulige kærlighed.
Anastassia Arnold har helt sensationelt haft adgang til et stort antal af de kærlighedsbreve, som Nelson Algren sendte til Simone de Beauvoir. Nelson Algrens breve er aldrig blevet publiceret og er ukendte for offentligheden. Disse breve afslører, at historien om de to forfatteres forhold er stærkere og mere tragisk end den er blevet fremstillet i eftertiden. Med Anastassia Arnolds unikke indsigt i begges breve har hun kunnet fortælle deres passionshistorie på et helt nyt, dybdeborende og rystende plan i SMERTEFÆLDEN.
På Weekendavisens Kritikerliste Februar 2014.
“Romanen har en indre spænding, og selv om udfaldet af de tos trængsler er kendt, læser man bogen med stigende interesse.” - Jyllands-Posten
SMERTEFÆLDEN er en “følsomt og musikalt skrevet bog [...] Smertefælden handler om genkendelige ting: forelskelsen, sensualiteten, savnet, tabsangsten, forfængeligheden, valgene og lysten til at få det hele uden at opgive for meget af sig selv.” - POLITIKEN

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anastassia Arnold
Sideantal: 250
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Imperiet
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aronsen
Bredde: 144 mm
Højde: 204 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 361 g
Udgivelsesdato: 20 Nov 2013
Oplagsdato: 20 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799609673

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Smertefælden - Simone de Beauvoir og Nelson Algren - en kærligheds anatomi Aronsen