SMAK - en novellesamling

Vis stort billede
SMAK - en novellesamling

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

SMAK er en samling noveller, der foregår i et modent univers blandt veluddannede mennesker med stor livserfaring. Historierne handler om absurditeterne under den pæne overflade, kedsomheden, hverdagens trivialiteter og forkerte valg, der får menneskers tilværelse til at krakelere.
SMAK fortæller om længslen og en søgen efter en mening, der for den enkelte ender med et aktivt valg, der kan være et positivt vendepunkt, men også får konsekvenser for de nærmeste. Det er eksistentialistiske skæbnefortællinger, hvor hybris og nemesis spiller en stor rolle.
SMAK rummer spændende tænksomme og eftertænksomme moraler og problemstillinger, der kan filosoferes og funderes over. Der er stemning, atmosfære og stil; en svunden og mere tænksom verden. Fortællingerne er et åndehul og en oase i nutidens hastige billedstrøm.
Nordjyske 5 stjerner:"Smak” er en debutsamling med klassisk format. Den ligger for nogles vedkommende i forlængelse af Thomas Manns novellekunst, bag andre rumsterer Somerset Maughams fashionable miljø. Under alle omstændigheder er Max Ulrich Klinker en fremragende stilist".
Kristeligt Dagblad:”Smak” er meget forskellig fra, hvad der ellers udkommer i disse år: langsomme, ordrige og indimellem lidt omstændelige beretninger skrevet i overensstemmelse med den klassiske skabelon for en novelle og handlende om personer, der skildres i forhold til afgørende hændelser og valg i deres liv".
Bibliotekerne:"Noveller til det modne publikum, der godt kan lide at ting tager tid, og historier langsomt foldes ud".
Kirke-Nyt:"Spændende og velskrevne noveller, de har en eksistentiel vinkel og er underholdende på et højere plan".
Katolsk Orientering:”SMAK er en bog med masser af underholdning, spænding og stof til refleksioner over de store spørgsmål ... en lovende debut".

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Max Ulrich Klinker
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Ec Edition
Bredde: 142 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 453 g
Udgivelsesdato: 15 Oct 2011
Oplagsdato: 15 Oct 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791392580

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

SMAK - en novellesamling Ec Edition