Små udsving - Historien om min far

Vis stort billede
Små udsving - Historien om min far

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

17 år gammel får Melvin Toews diagnosen maniodepressiv. Han vil aldrig være i stand til at leve et normalt liv får han at vide. Hans læge fraråder ham nogensinde at gifte sig eller stifte familie. Alligevel gør han netop det. Han gifter sig med Elvira følger sine døtre gennem deres opvækst og arbejder i 40 år som skolelærer i en lille by i Canada.

I skolen er han en afholdt lærer elsket for sin veloplagte vittige og inspirerende undervisning. Men derhjemme er han tavs et helt år siger han ikke et ord. Kort tid før sin pension i maj 1998 bukker han under for sygdommen og tager sit eget liv.

I Små udsving fortæller hans datter den canadiske forfatter Miriam Toews den bevægende historie om sin fars liv sådan som hun forestiller sig han selv ville have fortalt den. Til og med den dag han vandrede ud af byen for sidste gang. Romanen er hendes forsøg på at lægge brikkerne i hans livs puslespil på plads at forstå hans liv og de følger hans sygdom fik ikke kun for ham selv men også for hans familie.

Miriam Toews er en af Canadas mest fremtrædende forfattere og en international stjerne på den litterære scene. På dansk er udkommet romanerne Livet som det kunne have været (2006) De flyvende Troutmans (2009) og senest Før og efter (2011).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Miriam Toews
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 141 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 320 g
Udgivelsesdato: 12 Apr 2014
Oplagsdato: 12 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779735095

Sprog

Dansk

Små udsving - Historien om min far Tiderne Skifter