Slangehoved

Vis stort billede Tilføj
Slangehoved

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

En forårsnat i Berlin går en ung mand forbiden gamle Garnisonskirkegård. En landrover holder parkeret i skjul af mørket,sætter langsomt i gang, accelererer voldsomt og efterlader en død mand pågaden.

Berndorf, der er tidligerekriminalkommissær og nu privatdetektiv, får mistanke om, at den dræbte erblevet offer for en forveksling, og den mand, som var det egentlige mål forattentatet, svæver nu i største livsfare. Berndorf kommer selv i søgelyset hosfolk af en tungere kaliber end ham selv, folk, som ikke vil finde sig i, at enpensioneret kriminalkommissær forhindrer dem i at høste udbyttet af delukrative forretninger, som de foretog sig under den jugoslaviske borgerkrig …

Slangehoved har et netværk af henvisninger til konkrete stederi Berlin og tysk historie krydret med farverige karakterer, og privatdetektivenBerndorf leder underholdende og intelligent læseren igennem et komplekst ognervepirrende plot.

Forfatter:

Ulrich Ritzel, født i 1940, regnes for enaf Tysklands bedste krimiforfattere. I en årrække arbejdede han som journalistfor forskellige aviser og modtog i 1981 den eftertragtede Wächter-pris for sinekrimireportager. Han debuterede som krimiforfatter i 1999 og har skrevet flereprisbelønnede romaner. I 2010 blev han belønnet med den tyske krimipris forromanen Beifang .

Slangehoved udkom på tysk i 2011 og er den første af forfatterens romaneroversat til dansk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ulrich Ritzel
Sideantal: 424
Sprog: Dansk
Originaltitel: Schlangenkopf
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Poul Lyk Sørensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 18 Feb 2016
Oplagsdato: 18 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740607291

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk