Slægten 3: Flaget fra himlen

Vis stort billede
Slægten 3: Flaget fra himlen

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

SLÆGTEN er et historisk univers som gennem den fiktive adelsslægt Dane fortæller Danmarkshistorien fra 1000-tallet til vor tid. Dane-slægten møder alle de store personligheder og deltager i krige, intriger og begivenheder, som får afgørende betydning for historiens gang. SLÆGTEN er udviklet af det Historiske Hus.

Kristoffer Dane, søn af Gunhild Dane, som er en nysgerrig, begavet ung mand, der har hele livet foran sig, da han i 1175 drager til Paris sammen med sin ven Mikkel og klerken Saxo for at studere hos præster. Opholdet bliver på mange måder banebrydende for Kristoffers videre udvikling, som fører ham tæt på den danske kongemagt. Med sine strategiske evner og store talegaver imponerer Kristoffer alle på sin vej, og han kommer senere til at spille en vigtig rolle som Valdemar den Store og Valdemar Sejrs evige diplomat.

Troskabsfølelsen over for kong Valdemar og pligten over for sin slægt bringer i 1219 Kristoffer Dane til Estland, hvor Danmarks konge har indledt et korstog for at omvende de hedenske estere til kristendommen. Et korstog, som bliver afgørende - ikke bare for Kristoffer Dane, men for hele Danmarks historie.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Majken Bloch Skipper
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 142 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 410 g
Serie: Slægten
Udgivelsesdato: 12 Feb 2015
Oplagsdato: 12 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711457610

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Slægten 3: Flaget fra himlen Lindhardt Og Ringhof