Skriftserie for ny dansk litteratur 3

Vis stort billede
Skriftserie for ny dansk litteratur  3

200,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Skriftserie for ny dansk litteratur #3 er lavet i samarbejde mellem Forlaget Gladiator og Vestjyllands Højskole. Skriftserien indeholder bidrag af en lang række forfattere og billedkunstnere med tilknytning til Gladiator.


Overskriften for skriftserien er Billedmageri & Social indignation — Utopi & Politisk digtning. Denne overskrift er ikke grebet ud af den blå luft, men valgt på baggrund af nogle tendenser, som redaktionen for skriftserien mener at have kunnet spore i de seneste års litteratur. Den sociale indignation ses som bekymring for samfundets udvikling i almindelighed, ét tema er marginalisering af de svage, bl.a. de psykiske syge, og hvad det i det hele taget vil sige at være normal, indvandring etc. Et andet tema er den globale opvarmning og hvad de klimatiske forandringer kommer til at betyde nu og her og på sigt.
Med skriftserien ønsker redaktionen, forfattere og forlag at skabe ny dansk litteratur, som fortæller om vor tids situationer i et sprog, som taler til vore tids unge. Skriftserie for ny dansk litteratur giver et billede af tiden, som rækker ud over teksterne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bjørn Rasmussen / Ninette Larsen / Karen Bergholt / M.Fl
Sideantal: 236
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Andreas Pedersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gladiator
Bredde: 152 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 352 g
Udgivelsesdato: 20 Apr 2015
Oplagsdato: 20 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791581113

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Skriftserie for ny dansk litteratur 3 Gladiator