Skjulte skygger var pludselig en krop - stafetroman

Vis stort billede
Skjulte skygger var pludselig en krop - stafetroman

225,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Skjulte skygger var pludselig en kroper en roman skabt som en dialog i tekst og billeder af forfatter og fotograf som bevæger sig ind i sindets kringelkroge og ud i byens svirrende kaos.
Baggrunden er byen som ydre vilkår drivkraften hovedpersonens søgen - en søgen efter på én gang en forståelse af sin egen livssituation og fuldbyrdelse af det eftertragtede møde med det du der spøger fra først til sidst.
Historiens kapitler griber fat i hinanden fra den ene tilstand til den anden og fra det ene medie til det andet. Ikke en handlingsgang i traditionel forstand men et forløb bestående af skiftevis billeder og tekst der befinder sig mellem bevidst og ubevidst mellem drøm og genkendelig virkelighed - og hvor billeder fra hovedpersonens fortid og en mulig fremtid bliver til.
Gundersenog Schnackhar tidligere arbejdet sammen om værker der kombinerer billeder og tekst. Vigtigst er Stemmer og sten ved Assistens Kirkegård(2000) og Stemmer og sten ved Vestre Kirkegård(2003) som gennem fotografier af deres gravsted giver mæle til i alt 32 kunstnere som ligger begravet på de to kirkegårde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Asger Schnack / Lars Gundersen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 172 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 520 g
Udgivelsesdato: 11 Jun 2008
Oplagsdato: 11 Jun 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779733060

Sprog

Dansk

Skjulte skygger var pludselig en krop - stafetroman Tiderne Skifter