Skildpaddens langsomme vals - Forfatteren til Krokodillens gule øjne

Vis stort billede
Skildpaddens langsomme vals - Forfatteren til  Krokodillens gule øjne

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

  • Fransk succesroman solgt til udgivelse i 24 lande.
  • Over 1,5 mio. eksemplarer solgt alene i Frankrig
  • Bedst-sælgende franske forfatterinde.


Først kom Krokodillens gule øjne, nu fortsætter vi serien om søstrene Joséphine og Iris og deres venner og familie i fransk middelklasse med kunstneriske og akademiske ambitioner. Søstrene er meget forskellige, og den bærende struktur er familie- og venskabsbånd, og persongalleriet favner bredt.

Her er gode personskildringer af folk i alle aldre, selv om bøgerne lanceres som underholdningsromaner for voksne kvinder.

Fuld af humor og et sprudlende sprog.

Joséphine er flyttet til en stor lejlighed i en fin bydel, men længes tilbage til livet i sit gamle nabolag. Iris og Philippe er gået fra hinanden, Shirley og Gary er flyttet tilbage til London, Zoë kan ikke forsone sig med at hun har mistet sin far, og Henriette finder stadig flere udspekulerede måder at stikke kæppe i hjulene for Marcel på. Alle kæmper med at finde en retning i livet, og det er kun Hortense, der ser ud til at vide, hvor hun skal hen

.<<… en fantastisk fortælling. Lidt langsom, lidt burlesk, ganske generøs og med dramatiske indslag, helt i klasse med John Irving. Årets fund, for mig.>> - rinoandersens blog.

Katherine Pancol er for tiden Frankrigs bedst sælgende kvindelige forfatter. Hun er født i Casablanca, Marokko, men flyttede til Paris, da hun var fem år. Som voksen har hun boet mere end ti år i New York. Hun har en baggrund som lærer og journalist og har skrevet flere bøger, før hun fik sit store gennembrud med Krokodillens gule øjne. Også hendes to andre bøger, Skildpaddens langsomme vals og Egernene i Central Park er triste om mandagen (på dansk i 2017), kan vise lige så imponerende salgstal. Pancol har modtaget mange flotte priser for sine bøger, som er oversat til mange sprog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Katherine Pancol
Sideantal: 730
Sprog: Dansk
Originaltitel: La valse lente des tortues
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Bazar
Udgivelsesdato: 19 Dec 2013
Oplagsdato: 19 Dec 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771160925

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Skildpaddens langsomme vals - Forfatteren til Krokodillens gule øjne Bazar