Skæbnen rider tølt - 19 livsbekræftende fortællinger

Vis stort billede Tilføj
Skæbnen rider tølt - 19 livsbekræftende fortællinger

125,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Drama, kærlighed & masser af erotik!
To mennesker uløseligt knyttet sammen i et skæbnefællesskab. Gennem 19 livsbekræftende fortællinger følger vi deres dramatiske vej gennem en turbulent Verden. Vi følger deres stædige forsøg på at skabe det frirum for balance og harmoni i livet, de fleste af os inderst inde ønsker os! Fortællingerne er fyldt med varme & humor, lækker erotik & sex, indsigt & dybde og selvfølgelig også med det glimt i øjet, der spotter vor egen selvtilstrækkelige og nypuritanske hverdag!
Underholdende læsning, der tillige får sat en smule "fut i kredsløbet!". Om den lidt tilknappede mandsperson, hvis Verden mere eller indre krakelerer, ja, er tæt på at havarere, i mødet med urnaturen - der i Island direkte kommer nedefra - også i skikkelse af kvinden.
Godt for ham i virkeligheden, for der lukkes jo op - bogstaveligt talt, må man sige! Og hvad der kunne ligne en selvdestruktiv kurs andres stilfærdigt i retning mod det livsbekræftende, kontakten med helheden.
Tema og skrivestil leder tanken hen på en let freudiansk inspireret prosatradition fra omkring 1960'erne. Man kunne her nævne Leif Panduros romaner og Klaus Rifbjergs tidlige fx "Operaelskeren." Og naturligvis skabelonromanen for dem alle, Max Frisch' "Homo Faber" ikke at forglemme!
En utrolig velskrevet og fængende fortællerække!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stig Colbjørn Nielsen
Sideantal: 308
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 170 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 538 g
Udgivelsesdato: 22 Mar 2015
Oplagsdato: 23 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771700787

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Skæbnen rider tølt - 19 livsbekræftende fortællinger Books On Demand