Skæbne og hævn

Vis stort billede Tilføj
Skæbne og hævn

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

"Skæbne og hævn" er en blændende fortælling om kærlighed, løgne og hemmeligheder i et tilsyneladende lykkeligt ægteskab.

Lotto og Mathilde bliver stormende forelsket på college og kort efter gifter de sig. Som 22-årige er de smukke, glamourøse og med storslåede fremtidsudsigter. Ti år senere ser vennerne stadig med misundelse på deres liv og ægteskab.

Med en ildevarslende gysen går det dog op for læseren, at forholdet er mørkere, mere kompliceret og usædvanligt end det ser ud. Med rystende afsløringer og overraskende twists giver Lauren Groff os fortællingen om Lotto og Mathildes ægteskab set fra et andet perspektiv. Alle historier har nemlig to sider - også historien om livslange kærlighedsforhold.

"Lauren Groff er en forfatter med et sjældent talent, og ‘Skæbne og hævn’ er en skamløst ambitiøs roman, der leverer – med komedie, tragedie og velanvendt lærdom og umiskendeligt skær af talent hele vejen igennem." – New York Times

"En banebrydende triumf." – Washington Post

"En legesyg og fængslende læseoplevelse, der stiller spørgsmålstegn ved, hvorvidt kærligheden kan være sand, når den en er indhyllet i usandheder." – People Magazine

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lauren Groff
Sideantal: 410
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 165 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 818 g
Udgivelsesdato: 14 Mar 2016
Oplagsdato: 14 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711483923

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Skæbne og hævn Lindhardt Og Ringhof