Singleton 2, Den perfekte fiaskospiral

Vis stort billede
Singleton 2, Den perfekte fiaskospiral

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det er lige som om, der er forskellige former for frodig, alt efter hvilken branche man nu arbejder i. Min Kusine er frodig i underholdnings-branchen. Med hendes 160 cm, vejer hun måske 55 kg og har lidt hofter, men i grunden er hun tynd. Britney Spears er åbenbart fed i underholdningsbranchen, og Kate Winslett kraftigt, men erotisk buttet. Jeg går under kategorien meget voldsomt overvægtig i underholdnings-branchen. Var jeg en kendt skuespillerinde, ville Uffe Buchard sige: 'Det er dejligt, at der også er plads til de meget store piger i skuespillerfaget. Men den kjole, hun har valgt, gør absolut intet for hendes frodige og store former. Hvem fanden har klædt hende på i dag?' Havde jeg siddet på et kontor, ville jeg nok være tynd, mens Kusinen ville være The Office Babe. Hvor ville jeg være The Office Babe? Hmm, måske på en tandklinik et sted i Esbjerg? I hvert fald ved jeg, at jeg ikke skal møde ham, der er noget ved musikken før om en måneds tid, for godt nok vil jeg måske være tynd, når jeg ser mig i spejlet, men jeg vil stadig være halvfed til frodig i underholdningsbranchen. Pis, for jeg er inviteret til at møde ham allerede på lørdag.

Singleton er tilbage, stadig på jagt efter den perfekte mand og det perfekte liv. Men mærkværdigvis ligner hendes liv mere en perfekt fiaskospiral. Karrieren er svær, vægten driller, og mændene er komplicerede – men champagnen smager fantastisk.

Den perfekte fiaskospiral er fortsættelsen til Singleton , der udkom i januar under stor medieopmærksomhed. Søren Høy og forfatteren til bøgerne er netop nu ved at udvikle manuskript til en film om Singleton baseret på den første roman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marlene Weybøl
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Unknown Autogenerated
Bredde: 125 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 303 g
Udgivelsesdato: 27 Jan 2010
Oplagsdato: 27 Jan 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770556729

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Singleton 2, Den perfekte fiaskospiral Unknown Autogenerated