Sig at du lyver

Vis stort billede
Sig at du lyver

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Silvia bor med sine forældre og sin storebror i det hus, der ligger allerøverst i den spredte klynge af bygninger, der strækker sig fra fjorden og op ad det grønne, stejle fjeld.

Her vokser hun op med en far, der ikke er hendes far alligevel. Hver sommer tager de på religiøs lejr i Norge, og efterhånden finder hun ud af, at de mennesker, de besøger på vejen hjem, er hendes familie. Men hendes mor er ikke meget for at snakke om hendes rigtige far, så kun langsomt lykkes det at stykke historien sammen.

Sig at du lyver er en personlig fortælling om at vokse op i de voksnes hule hænder. Med humor og nærvær fortælles en stærk historie om et barn, der mangler sprog for de voksnes handlinger, og en ung kvinde, der kæmper for at få lov til atvære den, hun retligt er.

Historien er hendes, som hun selv har oplevet den og fået den fortalt.

Silvia Henriksdóttir, f. 1978, bor i dag i Norge og debuterer som forfatter med SIG AT DU LYVER.

Pressen skrev:

"I barndomsskildringerne fortæller Henriksdóttir i et fint sanset og umanieret sprog om familielivet på Færøerne præget af alternative religiøse dogmer, hvor altså faderens fravær fylder i den unge piges liv. Det er i de beskrivende afsnit, at Henriksdóttir brillerer. Her beviser forfatteren en evne til med nærmest barnlig uskyldighed at identificere sig med sit fortids jeg og gennemleve verden, som den så ud dengang, hvilket er rørende læsning." *** Jyllands-Posten

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Silvia Henriksdóttir
Sideantal: 376
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Peoples Press
Bredde: 143 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 485 g
Udgivelsesdato: 07 Mar 2011
Oplagsdato: 23 Mar 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771082265

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk