Seks syvere og en svane

Vis stort billede
Seks syvere og en svane

223,75 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

En barnløs onkel dør ogtestamenterer nogle gamle stole til sine nevøer og kusiner. Stolene er gule ogskrammede. Da arvingerne møder op hos bobestyreren i Hillerød for at få deresarv, bliver de meget skuffede, fordi deres arv viser sig at være en gammel ogslidt stol til hver.

I løbet af besøget i Hillerød,skiller de sig alle af med stolene for ikke at skulle slæbe dem hjem med togettil Kolding. Nogle sælger deres til den lokale marskandiser, nogle til detlokal auktionshus og en tager stolen med hjem til sin bopæl i Dronninglund.

Imens de sad ved det lange ovalemødebord hos advokaten skænkede flere af dem op til en ekstra kop kaffe, mentermokanden var tom, ikke bare en dråbe kom frem i tuden.

Advokaten lagde ikke mærke tilnoget, han uddeler et stykke papir til hver deltager hvorpå der står nogetvolapyk.

Mødedeltagerne forlader kontoretmed hver sin stol. Den ældste fætter Thor, tager et eksemplar af volapykpapiret med hjem i sin mappe. Thor finder nu ud af, at det må være en kode somhenviser til at der må være gemt en besked eller nogle penge i de arvede stole.

Nu begynder Thor en lang søgningefter stolene, som er solgt til alle sider. Thor beslutter sig at opsøgestolene rundt om i verden. Han er sikker på, at han kan finde ud af hvad dethele gemmer på. Dette bringer ham til flere lande og han oplever mystiske drabog hændelser under vejs.

Til sidst ender sporet i USA hvorhele sagen finder sin positive opklaring.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thure Barsøe-Carnfeldt
Sideantal: 281
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Victoria Ivs
Bredde: 148 mm
Højde: 209 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 348 g
Udgivelsesdato: 29 Feb 2016
Oplagsdato: 29 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799882526

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Seks syvere og en svane Forlaget Victoria Ivs