Se på mig

Reduced price!
Vis stort billede
Se på mig

239,20 kr

-20%

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Charlotte husker intet fra den bilulykke, der for altid forandrer hendes ansigt og dermed hendes identitet og karriere som model i Manhattans modeverden. Hun er forbandet over sin bitre skæbne og føler ingen større taknemmelighed over for den mystiske fremmede, som reddede hende ud af den brændende bil. Charlotte tvinges på rekreation i sin triste og på alle måder ufashionable hjemby i Illinois, uden for projektørernes skarpe lys. Her støder hun på en ung pige, som viser sig at være hendes navnesøster, og mens Charlotte kun ser en umiddelbar sammenhæng, forstår læseren bid for bid en dybere hemmelighed, som de to kvinder deler.
’Se på mig’ er en på én gang bidende morsom og forunderlig roman om Charlottes groteske og grænseoverskridende strabadser for at overleve i en billedstyret verden – og en nænsom fortælling om den unge Charlottes enspænderliv og første, voldsomme forelskelse i en sky og ensom lærer.
”Se på mig er morsom og alvorlig, på én gang nøgtern og fantastisk udtænkt. Egan skriver lige så knivskarpt, som hun registrerer verden. Læs den!”
The Independent

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jennifer Egan
Sideantal: 414
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christian Hvid
Originaltitel: Look at me
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Steffen Rayburn-Maarup
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 158 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 599 g
Serie: .
Udgivelsesdato: 04 Nov 2014
Oplagsdato: 04 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771293289

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk