Sanktvejtsdans

Vis stort billede
Sanktvejtsdans

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

♥♥♥♥♥ Bognørden


♥♥♥♥ Fyens Stiftstidende
♥♥♥♥ Bogrummet

Når kærligheden mangler, mangler pludselig alt. Lysten til et forhold og inderlig berøring erstattes af angst for den forsvindende evighed, og verden bliver et sted, hvor alt og alle kan forbruges. I det homoseksuelle miljø i Prag skildres en ung mands desperate jagt på mening og kærlighed i et homo-helvede af bøsseklubber og darkrooms, der i et nådesløst forbrugersamfund opsluger den menneskelige intellekt og psyke, mens håbet om det emotionelt virkelige forsvinder bort under et lag af sædrester og brugte kondomer. Sanktvejtsdans er en kontroversiel og socialrealistisk samtidsroman, der både herhjemme og i udlandet har høstet prangende anmeldelser, mens Georgiev selv er blevet sammenlignet med forfattere som Bukowski, Kundera og Gutiérrez.
(Sanktvejtsdans støtter AIDS-Fondet - se mere på forlaget5.dk)

Danske anmeldelser:
"Litteratur af høj kvalitet" Lektørudtalelse.

"Romanen rummer et noget uventet kærlighedsbudskab" ♥♥♥♥ Anette Hyllested, Fyens Stiftstidende.

"En bog som ingen anden. Georgiev har litterær trolddomskraft over sin læser." Katrine Engelhardt Thomsen, Bogligt.dk

"Romanen er yderst levende og meget velskrevet. Hovedpersonen er virkelig stærkt portrætteret, jeg kom helt ind under huden på ham. Han fremstår knivskarpt og hudløs på hver eneste side. Der er sexscener, smukke, og også de mere eksperimenterende. Om du er homo- eller heteroseksuel, spiller ingen rolle, budskabet går klart igennem." ♥♥♥♥♥ Bognørden.

"Man fornemmer det mørke og rå univers handlingen udspiller sig i. En skyggeside af samfundet hvor mænd udnytter mænd og forsøger at suge lidt næring ud af hinanden for at kunne holde til endnu en nat i et afstumpet miljø. Det er på bunden vi bevæger os, og Adam Georgiev formår i den grad at få følelserne helt ind under huden på læseren." ♥♥♥♥ Ulla Weishaupt, Bogrummet

"Den stiller mangfoldige spørgsmål om skyld og eksistens i vores liv. Om følelsernes chancer for at slå rødder i fastfood-samfundet. Læseren, der foretrækker at vende blikket bort, vælger næppe denne bog." Kim Halling Mortensen, Mr. East.

"Georgiev leverer en overbevisende formidling" Birte Strandby, Bogvægten
(Læs internationale anmeldelser på forlaget5.dk)

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Adam Georgiev
Sideantal: 155
Sprog: Dansk
Forord af: Eva Kantůrková
Originaltitel: Planeta samých chlapců
Originalsprog: Tjekkisk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Christian K. Vinther
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget 5
Bredde: 125 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 210 g
Udgivelsesdato: 14 Mar 2016
Oplagsdato: 14 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799863204

Sprog

Dansk