Sandheden

Vis stort billede
Sandheden

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Fra den enestående Michael Palinkommer den varme og humoristiske historie om: en helt ordinær mand, et lokkende tilbud, en rejse til Indien og jagten på sandheden.
Keith Mabbut er sikker på en ting. Han er forfatter. Alt andet er blevet lidt mere diffust, efter at han er blevet separeret fra sin polske kone, Krystyna. Selv om det altid har været muligt for ham at leve af at skrive, plager det ham, at han i en alder af seksoghalvtreds endnu ikke har oplevet noget, der ligner den succes, som hans litterære helte George Orwell og Albert Camus havde oplevet, da de var i fyrrerne.
Midt i sin personlige krise får han sit livs tilbud – han skal skrive en biografi om Hamish Melville, en meget indflydelsesrig miljøaktivist.
I sin søgen efter den sande historie, der findes bag legenden om manden, tager Mabbut af sted til Indiens frodige indre og miljømæssige brændpunkter. Jo mere han lærer om Melville, jo mere kommer han til at beundre ham – og han knyttes til idealisten, der gerne vil gøre en forskel. Men er Melville virkelig den, han påstår at være? Mabbut opdager efterhånden, at sandheden afhænger af, hvordan den fremstilles …
MICHAEL PALINer bedst kendt fra tv-showet Monty Python. Efter tiden som komiker har han skrevet og medvirket i flere film, og siden 1980 har han rejst verden rundt som rejsebogsforfatter og som vært for en lang række af programmer for BBC om det meste af verden. Palins første roman, Hemingways stol, udkom for 18 år siden, og Palins nye roman, Sandheden, er den første siden da.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Palin
Sideantal: 344
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Andy Bridge
Originaltitel: The Truth
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Henrik Torjusen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Hetland
Bredde: 151 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 576 g
Udgivelsesdato: 07 Feb 2013
Oplagsdato: 07 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799555604

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk