Sammen og hver for sig - og andre noveller

Sammen og hver for sig - og andre noveller Forstør

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Forbavsende lidt kritisk opmærksomhed er gennem tiden blevet rettet mod Virginia Woolfs noveller og kortere fortællinger. Den helt store plads i rampelyset er til gengæld blevet hendes romaner og essays til del. Ikke desto mindre spillede disse intense og mættede korte mesterværker på mange måder en væsentlig og perspektiverende rolle i Woolfs rigt varierede forfatterskab.

Den engelske forfatter Virginia Woolf (1882-1941) blev i sin egen ret noget så sjældent som et sandt litterært fyrtårn. Hun evnede at tiltage sig den plads som skrivende individ, som ikke automatisk var en kvindelig forfatter forundt i før- og mellemkrigstidens England, og hun fik med sine verdensberømmede værker varig indflydelse på litteraturhistorien samt på kvinde- og kønsforskningen.

Endnu i dag står Woolfs forfatterskab som et lysende eksempel på et af de første tiltag på impressionismens spæde stemme i britisk litteratur – og i nærværende bog kan danske læsere stifte bekendtskab med 19 af hendes noveller, der nu for første gang oversættes til dansk.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Virginia Woolf
Sideantal: 206
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Annette David
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 382 g
Udgivelsesdato: 02 Jul 2015
Oplagsdato: 02 Jul 2015
Varefakta
Reference

b-9788771740202

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Sammen og hver for sig - og andre noveller Rosenkilde