Sammen og hver for sig - og andre noveller

Vis stort billede
Sammen og hver for sig - og andre noveller

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Forbavsende lidt kritisk opmærksomhed er gennem tiden blevet rettet mod Virginia Woolfs noveller og kortere fortællinger. Den helt store plads i rampelyset er til gengæld blevet hendes romaner og essays til del. Ikke desto mindre spillede disse intense og mættede korte mesterværker på mange måder en væsentlig og perspektiverende rolle i Woolfs rigt varierede forfatterskab.

Den engelske forfatter Virginia Woolf (1882-1941) blev i sin egen ret noget så sjældent som et sandt litterært fyrtårn. Hun evnede at tiltage sig den plads som skrivende individ, som ikke automatisk var en kvindelig forfatter forundt i før- og mellemkrigstidens England, og hun fik med sine verdensberømmede værker varig indflydelse på litteraturhistorien samt på kvinde- og kønsforskningen.

Endnu i dag står Woolfs forfatterskab som et lysende eksempel på et af de første tiltag på impressionismens spæde stemme i britisk litteratur – og i nærværende bog kan danske læsere stifte bekendtskab med 19 af hendes noveller, der nu for første gang oversættes til dansk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Virginia Woolf
Sideantal: 206
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Annette David
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 382 g
Udgivelsesdato: 02 Jul 2015
Oplagsdato: 02 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771740202

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Sammen og hver for sig - og andre noveller Rosenkilde